60 dagars öppet köp - Fri frakt över 699 kr 📦

Om Sovfabriken.se

Sovfabriken, ett familjeägt företag, stoltserar med ett omfattande urval av sängtillbehör. Vår produktkatalog, tillgänglig både på vår e-handel och ibland i vår fysiska outlet i Vinslöv (Skåne), inkluderar påslakan, kuddar, täcken och lakan för alla smaker och behov.

Vår passion för sömn och komfort inspirerar oss att noggrant välja leverantörer som delar vår hängivenhet för högkvalitativa sängkläder och tillbehör. Varje artikel i vårt sortiment bär vittnesbörd om vårt engagemang för kvalitet, med en rad olika designstilar och material att välja mellan.

Med en fast övertygelse om att bara det bästa är bra nog för våra kunder, genomgår alla våra produkter en noggrann kvalitetsgranskning. Vi strävar ständigt efter att inte bara uppfylla, utan även överträffa våra kunders förväntningar när det gäller produkternas kvalitet.

Hos oss på Sovfabriken kan du förvänta dig en shoppingupplevelse som är lika trivsam som det är effektiv. Vi erbjuder enkel och smidig shopping, snabb leverans, samt konkurrenskraftiga priser. Vår kundservice strävar efter att överträffa kundförväntningar, och vi står alltid redo att assistera och vägleda dig genom din shoppingresa.

Utforska vår e-butik idag och skäm bort dig själv med en värld av komfort, kvalitet och oöverträffad kundservice.

Sovfabriken drivs idag av familjen Dalholm i Dalholms E-handel AB