• Betala enkelt med Klarna
  • Fraktfritt för ordrar över 799:-

Om Sovfabriken.se


Vi som driver webbutiken heter Emma och Björn och vi är uppfödda som tygbarn. 
Emmas mamma har haft tygbutik sedan innan Emma föddes och Björns föräldrar har haft tygbutik sedan Björn var 3 år.
Och vi träffades faktiskt på en tygmässa i Stockholm 2006.  Vi har båda hjälpt våra föräldrar sedan barnsben och har lärt oss att älska tygbranchen och allt vad detta jobbet medför.

Och vi har också lyckats fått 2 små egna tygbarn som hänger med oss på jobbet till och från och när vi hälsar på leverantörer.
Under åren så vi lyckats få otroligt bra koll på vilka leverantörer som finns och vilka man skall handla av. Vi har fantastiska leverantörer som verkligen ställer upp för oss och hjälper oss framåt.
Vissa har ju faktiskt följt oss sedan vi satt i barnvagn. Webbutiken nordisktextil.se körde vi igång redan 2006 så vi har sysslat med detta i 16 år :)

Denna webbutiken är en "avknoppning" av nordisktextil.se då sängkläder blivit en så stor del så att vi valde att starta en helt egen webbutik, sovfabriken.se

Vi driver webbutiken från en fantastisk lokal i Korsnäs i Falun Det anrika tryckeriet Strålin & Perssons gamla lokaler, där Jenny Nyström under många år jobbade med sina illustrationer som trycktes som vykort.

För dagen är vi 6 anställda som jobbar med webbutiken. Och det är just det som är vår styrka! Vi driver enbart webbutik så vi kan hela tiden hålla fokus på att ge er kunder den bästa upplevelsen när ni handlar hos oss.  4 av 6 i personalstyrkan har som huvuduppgift att plocka och packa ordrar så att ni får det ni beställt så fort som möjligt.

Vi har självklart tecknat kollektivavtal med Handels. Avtalet säkrar att våra anställda har rätt lön, garanteras löneökningar och har schysta villkor i övrigt. 

Får vi säga det själva så är vi ett ungt gäng.
Vi trivs bra tillsammans och med jobbet.

Personal

BJÖRN

BJÖRN

EMMA

EMMA

NATALIE

NATALIE

SUSSIE

SUSSIE

LISA

LISA

ZANDRA

ZANDRA

SOLAN

SOLAN

LENA

LENA