Engmo Dun är kända för att vara experter själva på att tillverka duntäcken och dunkuddar. Med alltifrån varma och svala till tunna och tjocka produkter, har de lyckats skapa en känsla av nästintill viktlöshet - en kvalitet lika utmärkande som naturens egen dun.

De har stolt producerat Skandinaviens bästa duntäcken och dunkuddar i över 65 år. Den höga kvaliteten som Engmo Dun är känd för sträcker sig från det mjuka dunet de använder, rakt ut till de noggrant handsydda sömmarna som håller ihop varje produkt.

Engmo Dun är känd för noggrannheten i deras hantverk och deras strävan efter kvalitet i varje del av produktionen. Ett bevis på detta är deras status som kungliga hovleverantörer sedan 1986. En sådan utmärkelse är en stark bekräftelse på kvaliteten på deras produkter.

Vi på Sovfabriken strävar efter att ge alla våra kunder den absolut bästa sovrumserfarenheten. Det är därför vi har valt att inkludera Engmo Dun - en av världens främsta producenter av duntäcken och dunkuddar - i vårt sortiment.